Foto
Foto
Foto
Foto

Interventie gezonde voeding in gesloten settings

13 oktober 2017

Masterclass: 17 oktober in de Ondernemerstuin vanaf 14:45 Stel nou eens dat je met één appel per dag écht de dokter buiten de deur kan houden?

Het Louis Bolk Instituut werkt met voeding als medicijn in de breedste context. Dus niet alleen wát je eet, maar ook de bereiding, aankleding en omgeving waarin het wordt aangeboden. Voor verschillende doelgroepen is een passende aanpak. Bijvoorbeeld laag koolhydraat voor diabetici, gezonde makkelijke hapjes voor demente ouderen en toegankelijk groente en fruit voor kinderen. In deze masterclass hoort u de eerste onderzoeksresultaten en de inhoud van het project Interventie gezonde voeding in gesloten settings .

Voorafgaand aan de masterclass is er mogelijkheid om de Hortus tuin te bezoeken. Dit vindt plaats om 14.00. De Hortus tuin is gelegen naast het gebouw De Ondernemerstuin waar de Masterclass plaatsvindt. Wilt u via deze link aangeven of u deelneemt aan de rondleiding? 

Sprekers :
•Peter Voshol, senior researcher Louis Bolk Instituut:
Eerste resultaten van het onderzoek in het project Interventie gezonde voeding in gesloten settings .
•Jacquelien de Boer van 's Heeren Loo:
Ervaringen en resultaten van de invloed van het vernieuwde voedings- en leefstijlbeleid bij verstandelijk beperkte kinderen en kinderen met gedragsproblematiek binnen de locatie van ’s Heeren Loo in Julianadorp.

Programma:
14.00: Rondleiding Hortus tuin (optioneel adres: Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar). Klik hier om u aan te melden voor de rondleiding.
14.45  Inloop
15.00  Start programma
17.00  Netwerkborrel

Nieuws
Terug naar overzicht