Foto
Foto
Foto
Foto

Congresstival voor Nederlandse LS & H sector met mondiale ambities

18 september 2017

Donderdag 28 september 2017 | Fokker Terminal, Den Haag De World of Health Care (WoHC) kenmerkt zich door, in een geheel unieke stijl, de focus te richten op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise. 500 Nederlandse LSH-professionals en meer dan 70 internationale besluitvormers vanuit 10 landen zullen netwerken, kennisdelen en inspireren met betrekking tot mondiale- en lokale trends, uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg.

Ruim 1800 m2 wordt gevuld met internationale workshops, workspots, interactieve break out-sessies en foodtrucks. Gastsprekers als Frans van Houten (CEO Royal Philips), Melvin Samsom (CEO Karolinska University Hospital) en Victor Mids (MindF*ck, DwDD) en vele anderen zullen keynote speeches verzorgen tijdens het evenement.

WoHC vindt plaats op donderdag 28 september in de Fokker Terminal te Den Haag, en wordt georganiseerd door de Task Force Health Care (TFHC). De TFHC heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.


Organisator: Task Force Health Care

Weblink naar meer informatie:

http://wohc.nl/

Nieuws
Terug naar overzicht