Foto
Foto
Foto
Foto

Seminar Medical Imaging / Radiation Oncology 2017

21 juni 2017

Op 9 oktober 2017 organiseert de masteropleiding Medical Imaging / Radiation Oncology weer haar jaarlijkse seminar. Aanmelden is mogelijk via: inschrijven. Het seminar is bedoeld voor relaties van de opleiding, geïnteresseerde medische beeldvormings- en bestralingsdeskundigen, docenten van de MBRT-opleidingen, en alumni van de masteropleiding.

Doel van het seminar is het presenteren van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zowel op het gebied van Medical Imaging als op het gebied van Radiation Oncology. Het thema van dit jaar is 'Veranderend Perspectief'. 
Het volledige programma zullen we binnenkort bekend maken, maar we kunnen u wel alvast vertellen dat de afstudeerders van de masteropleiding MIRO de resultaten van hun zojuist afgeronde thesis onderzoeksproject presenteren, en dat we verschillende gastsprekers hebben uitgenodigd met een geheel eigen perspectief. 

Het programma start rond 13.00 uur en zal eindigen rond 17.30 uur. De locatie van het seminar is Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem.

Deelname aan het seminar is kosteloos. Accreditatiepunten worden aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thom Roding

Graag tot ziens op maandag 9 oktober!

Met vriendelijke groet,

Thom Roding
Teamleider MIRO

Aanmelden seminar MIRO 2017
 
Overzicht Opleidingen
Onderstaande opleidingen starten binnenkort
 

http://www.inholland.nl/
Terug naar overzicht