Foto
Foto
Foto
Foto

Virtuele Thuiszorg = Zorg op afstand = Nettie #Zorgdichtbij

10 april 2017

Door de wijzigingen in het overheidsbeleid zoeken gemeenten, zorgorganisaties en zorgconsumenten naar betaalbare oplossingen die de kwaliteit van zorg op niveau kunnen houden. Virtuele thuiszorg is een nieuw concept voor zorg op afstand.

Nettie #Zorgdichtbij in het kort
Onze virtuele thuiszorg heet Nettie #Zorgdichtbij. Nettie #Zorgdichtbij ondersteunt mensen in het behouden van hun fysieke en sociale gezondheid en betrekt mensen bij de samenleving. Het gaat sociaal isolement tegen en bestrijdt eenzaamheid. We doen dit vanuit de gedachte dat aandacht en begeleiding, gecombineerd met actuele kennis en data, helpt bij het welzijn van mensen. We zetten hiervoor innovatieve technologie in voor beeldcommunicatie (beeldzorg) en de Nettie #Goedgeregeld-app voor het betrekken van het sociale netwerk. Maar bovenal door de inzet van betrokken zorgmedewerkers met sociaal empathisch vermogen. Zorgmedewerkers op afstand welteverstaan.
Nettie #Zorgdichtbij combineert alle wensen van de moderne zorgconsument in één: eenzaamheidsbestrijding, betrekken sociaal netwerk, welzijnsmonitoring en alarmdienst. Hiermee zijn we de eerste fullservice-partner van de zorgconsument van vandaag èn morgen. De zorgconsument die de regie volledig in eigen hand houdt. We werken landelijk, dus regio onafhankelijk.

 

Kijk voor een introductie in de virtuele thuiszorg op: ​Virtuele thuiszorg

Nieuws
Terug naar overzicht