Foto
Foto
Foto
Foto

FocusCura kiest technologie Cisco voor zorg-apps

23 februari 2017

Patiƫnten en artsen merken er niets van, maar de apps van FocusCura voor beeldbellen en videoconsults gaan gebruik maken van de technologie van de Amerikaanse technologiereus Cisco.

Beeldbellen en videoconsults (cContact) en vitale functies op afstand doorgeven via een app (cVitals) zijn twee diensten van FocusCura waarvoor het bedrijf cloudtechnologie van Cisco gaat gebruiken, vertelt Daan Dohmen, CEO van FocusCura.

De samenwerking tussen Cisco en Focus Cura is vandaag bekend gemaakt tijdens het internationale ICT-evenement Cisco Live in Berlijn. FocusCura laat als partner van Cisco een use case voor Cisco Spark zien, specifiek voor de zorg. Het Amerikaanse Cisco Systems, Inc. werd in 1984 opgericht en richtte zich op de hardware om Internet netwerken en schakelcentra te bouwen. Door de explosieve ontwikkeling van Internet groeide Cisco uit tot een miljardenconcern. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven, waaronder Cisco Spark, een samenwerkings- en communicatieplatform dat door zakelijke klanten in verschillende branches gebruikt wordt.

 

Kijk voor het complete artikel op: http://www.smarthealth.nl/2017/02/21/focuscura-kiest-technologie-cisco-zorg-apps/

Nieuws
Terug naar overzicht